Kakun päälle asettelin jäisiä vadelmia. Tuoreen ulkonäön myös pakastemarjoille saa Dansukkerin hyytelösokerilla. Vesi kiehautetaan, lisätään hyytelösokeria ohjeen mukaan, kiehautetaan uudelleen ja annetaan jäähtyä pienen hetken. Kuuma liuos levitetään vaikkapa pullasudilla marjojen päälle. Liuos hyytyy hetkessä, mutta uudelleen kuumentamalla juoksevuus palautuu.
Flora vispiä pursottelin reunoille isolla tyllalla.
Etteivät herkut loppuisi kesken, tein vielä kinuskikakun! Tähän laitoin perinteisen persikka-kermavaahtotäytteen yleisön pyynnöstä!
Kinuskin keitin sokerista, fariinisokerista ja kuohukermasta. Kun kinuski on sen verran paksua, ettei se enää imeydy kakkuun, siihen sekoitetaan ripaus vanilliinisokeria ja nokare voita. Valmis kinuski kaadetaan kuumana kakun päälle. Loput koristelut voi tehdä heti, kun kinuski on riittävästi jäähtynyt.
Sitten vain herkuttelemaan!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti